NOT KNOWN DETAILS ABOUT تره بار عمده

Not known Details About تره بار عمده

Not known Details About تره بار عمده

Blog Article

یکی از نکات قابل توجه در صادرات تره بار به چین، مراعات قوانین و مقررات وارداتی این کشور است. باید به دقت مطالعه کنید که چه محصولات کشاورزی مجاز به ورود به چین هستند و چه موادی ممنوع یا محدود می‌باشند. همچنین، باید از اطلاعات دقیق و صحیح در مورد مدارک و مجوزهای لازم برای صادرات به چین اطمینان حاصل کنید. علاوه بر این، به انتخاب روش حمل و نقل مناسب نیز توجه کنید.

این در حالیست که از سال ۱۳۵۸ تا ۱۴۰۰ تنها ۲۶۱ بازار و میدان میوه و تره‌بار در تهران ایجاد شده بود که این موضوع نشان‌دهنده افزایش چشمگیر سرعت احداث بازارها در دوره مدیریت ششم شهری است.

خرید تره بار عمده صادراتی جهت ارسال از ایران به چین می بایست با رعایت استانداردهای جهانی صورت پذیرد. تره بار از مهمترین محصولات صادراتی ایران به چین است و با توجه به این که بازار چینی‌ها برای خرید تره بار عمده بسیار بزرگ است، فرصت خوبی برای کسب درآمد دلاری در اختیار صادر کنندگان میوه و تره بار ایران قرار می دهد.

محصولات کشاورزان (ویترین مزارع) محصولات پیش فروشی کشاورزان (فروش سلف) درخواست های خرید محصول (تقاضای بازار)

مطالب مرتبط ۱۱ مصوبه برای تشدید نظارت بر میدان میوه استان تهران ابلاغ شد اعلام قیمت جدید انواع میوه و سبزی جات در بازار داخل+جدول

با شناسایی و تجزیه و تحلیل دقیق بازار هدف در چین، صادرکنندگان ایرانی می توانند محصولات و استراتژی های بازاریابی خود را متناسب با نیازها و ترجیحات مصرف کنندگان چینی تنظیم کنند.

قیمت عمده محصولات کشاورزی (میوه و صیفی‌جات) برای هفته جاری ۹ تا ۱۵ مهر ماه ۱۴۰۳ از سوی میدان بزرگ میوه و تره بار تهران اعلام شد.

بررسی‌ها نشان می‌دهد مراکز عرضه میوه و تره‌بار شهرداری تهران تا حدودی توانسته از پس حذف واسطه‌ها به نفع معیشت مردم بربیاید و با اختلاف قیمتی محصولات اساسی و مصرفی خانوار را در اختیار شهروندان قرار دهند، در دسترس و دایمی بودن زنجیره این عرضه محصولات یک اطمینان خاطر برای شهروندان تهرانی محسوب می‌شود.

با توجه به تاثیری که این تره بار عمده بازارها در اقتصاد خانواده ایجاد می‌کند در دوره ششم مدیریت شهری، شهرداری تهران با هدف ارزان‌تر کردن زندگی در کلانشهر تهران به فکر توسعه این بازارها افتاد.

پیش‌بینی صحیح و موفقیت در مقابله با این چالش‌ها می‌تواند نقش کلیدی در رشد صادرات محصولات کشاورزی بویژه میوه صادراتی داشته باشد.

قیمت هر کیلوگرم سیرخشک بین ۲۰ تا ۵۰ هزار تومان، کدو مسمایی بین ۱۵ تا ۲۵ هزار تومان، فلفل تند ریزبین ۲۰ تا ۳۸ هزار تومان، فلفل دلمه سبز بین ۲۰ تا ۴۰ هزار تومان، فلفل دلمه رنگی بین ۱۵ تا ۴۵ هزارتومان، کلم بروکلی بین ۲۰ تا ۴۰ هزار تومان، کرفس بین ۷ تا ۱۵ هزار تومان، کاهوپیچ سالادی بین ۵ تا ۱۲ هزار تومان، کاهو رسمی بین ۳ تا ۸ هزار تومان، گل‌کلم بین ۸ تا ۲۵ هزار تومان، کلم سفید و قرمز بین ۵ تا ۱۲ هزار تومان است.

بررسی استراتژی‌های رقابتی آن‌ها و پیدا کردن نقاط قوت و ضعف خود نسبت به آن‌ها، به شما در انتخاب استراتژی مناسب برای صادرات خواهد کمک کرد.

در بازار میوه‌های آبدار هر کیلوگرم هندوانه بین ۸.۵۰۰ تا ۱۰ و خربزه ۱۹.۸۰۰ تا ۲۶.۸۰۰ هزار تومان قیمت گذاری شده است.

قیمت این میوه در سطح شهر نیز افزایش قابل توجهی یافته است. مشاهدات میدانی نشان می‌دهد که هر کیلوگرم از این محصول ۸۰ تا ۲۴۰ هزار تومان قیمت گذاری شده است.

Report this page